Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Ε & ΣΤ ΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ERASMUS+

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 8:15, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας θα γίνει η δεύτερη συνάντηση- ενημέρωση για τους γονείς των μαθητών των Ε και ΣΤ τάξεων, σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus+

ERASMUS

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Διεθνική Συνάντηση (Transnational Meeting) των εταιρικών σχολείων στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus +, «Euro Trading, Young Entrepreneurs on the Move», στο Immingham της Αγγλίας. Συμμετείχαν εκπρόσωποι των σχολείων από την Ισπανία, Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία, Ιρλανδία και Πολωνία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις επόμενες επισκέψεις, τις δραστηριότητες που πρέπει όλα τα σχολεία να πραγματοποιήσουν, την ομάδα αξιολόγησης του προγράμματος καθώς και το χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο θα γίνουν όλες οι δραστηριότητες για την πρώτη χρονιά του προγράμματος.

http://www.grimsbytelegraph.co.uk/teachers-from-europe-exchange-good-practice-in-immingham/story-29911548-detail/story.html

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Πάτρα 11/11/2016
ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ
Αρόης 11
Πάτρα 26331
Tηλ. Επικ. 6940616626

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων &Κηδεμόνων του Δήμου της Πάτρας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας καλεί τους Συλλόγους Γονέων, τους Γονείς ,τους Εκπαιδευτικούς αλλά και κάθε Ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας, να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας ώστε να συγκεντρώσουμε τα παρακάτω είδη για μαθητές του Δήμου μας που έχουν ανάγκη.
? ΓΑΛΑ (μακράς διάρκειας )
? ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
? ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
? ΜΕΛΙ
? ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ
? ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ
στις 18 /11/2016 & στις 21/11/2016
Από 10:00 έως 12:00 το πρωί και από 18:00 έως 20:00 το απόγευμα.

Για την Ένωση Γονέων
Η Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Φωτεινή Συριώτη – Κυπραίου Δήμητρα Παναγιωτοπούλου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η πολυπλοκότητα των σύγχρονων κοινωνιών επηρεάζει τη λειτουργία του σχολείου, τις σχέσεις μαθητών ?εκπαιδευτικών, γονέων-σχολείου. Παρατηρούνται φαινόμενα στο χώρο του σχολείου που ξεφεύγουν από τις δεξιότητες των εκπαιδευτικών για τη διαχείριση τους. Οι ελλιπείς γνωστικές δεξιότητες κάποιων μαθητών δυσκολεύουν τη συνέχιση των σπουδών τους.

Για την πρόληψη κυρίως και την αντιμετώπιση των παραπάνω θα συζητήσουμε στις 25/11/2016 και ώρα 8:00πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Ομιλητές:

Κος Στρατούλιας Γιάννης ,Ψυχίατρος-πρώην Υπεύθυνος ΣΣΝ Δευ/θμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας

Κα Παπάζογλου Ευριδίκη Δρ Παν/μίου  πρώην στέλεχος ΣΣΝ Δευ/θμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας

Θα χαρούμε να παρευρίσκεσθε

Η Δ/νση του σχολείου

Για να δείτε την αφίσα κάντε κλικ στον σύνδεσμο : αφίσα

17η Νοεμβρίου!

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου θα γίνει ο εορτασμός του Πολυτεχνείου από τους μαθητές της Ε τάξης.
Η γιορτή θα ξεκινήσει 8:10 και θα τελειώσει 9:45. Δεν θα γίνουν μαθήματα εκείνη την ημέρα ούτε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο. Οι μαθητές αποχωρούν μετά την ολοκλήρωση της γιορτής.

polytexneio