ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου, σας εύχονται καλή χρονιά και σας υπενθυμίζουν κάποιους κανονισμούς που θα πρέπει να τηρούνται για την ομαλή λειτουργία του Σχολείου και την ασφάλεια των μαθητών:
α)Προσέλευση/ Αποχώρηση
? Οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται στο χώρο του Σχολείου από τις 7:55? (εκτός από αυτούς που είναι εγγεγραμμένοι στην Πρωινή Ζώνη) και πρέπει να αποχωρούν έως τις 14:05? (εκτός από τους μαθητές που παραμένουν στο Ολοήμερο).
? Η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται από την κεντρική πόρτα του Σχολείου για λόγους ασφαλείας.
? Η πόρτα του Σχολείου θα κλείνει στις 8:20? και θα μπορεί να ανοίξει για τους αργοπορημένους μαθητές μόνο στις 9:40? (στο πρώτο διάλειμμα).
? Οι γονείς θα πρέπει άμεσα να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη Υπεύθυνη Δήλωση για τον τρόπο αποχώρησης του/της μαθητή/τριας και να την παραδώσουν στον/στην Εκπαιδευτικό της τάξης τους.
β) Ενημέρωση γονέων
? Η ενημέρωση των γονέων από τους διδάσκοντες θα γίνεται αυστηρά τις συγκεκριμένες ώρες συνεργασίας που θα δοθούν. Για την ασφάλεια των μαθητών παρακαλούνται οι γονείς να μην απασχολούν τους εκπαιδευτικούς μετά την πρωινή προσευχή και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.
? Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση του Σχολείου.