Παράταση προθεσμίας εγγραφών μαθητών Α’ δημοτικού

Στις εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2024-25 δόθηκε προθεσμία παράτασης μέχρι την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024. Θα γίνονται τις εργάσιμες ημέρες του Σχολείου και ώρες 09:30 π. μ. – 12:30 μ. μ. Εγγραφές μετά την 27η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στην Α΄ τάξη Δημοτικού εγγράφονται όσα παιδιά συμπληρώνουν μέχρι 31-12-2024 ηλικία έξι (6) ετών, δηλαδή όσα γεννήθηκαν από 1-1-2018 μέχρι 31-12-2018.

Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους χωρίς προϋποθέσεις.

Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα εξής:

1. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας (αναζητείται από τη σχολική μονάδα).

2. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Γραφείο της Διεύθυνσης του Σχολείου ή από την ιστοσελίδα του.

4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (πρόσφατος λογαριασμός Δ.Ε.Η. ή Ο.Τ.Ε. ή κινητής τηλεφωνίας ή εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας ή μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας ή άλλο έγγραφο). Για εργαζόμενους στο Πανεπιστήμιο Πατρών απαιτείται βεβαίωση εργασίας σε αυτό.

5. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου (θα εκδοθεί από το Νηπιαγωγείο στις 14/6).

Πάτρα, 21/3/2024

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Αναστάσιος Σταυρογιαννόπουλος