Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ

 

Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πραγματικά εντυπωσιακή προσέλευση και συμμετοχή σας στην Ετήσια Εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη των θεσμικών οργάνων του Συλλόγου μας. Η συλλογικότητα αυτή δείχνει το πραγματικό σας ενδιαφέρον για την βελτίωση των συνθηκών της μαθητικής ζωής των παιδιών μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το σπουδαίο έργο που έχει εώς σήμερα επιτευχθεί από το προηγούμενο Δ.Σ.

Επιδίωξή μας είναι η ενίσχυση του έργου του σχολείου ηθικώς και υλικώς για την αποδοτικότερη εργασία τούτου, την αρτιότερη μόρφωση των παιδιών μας και την ηθική διάπλαση του χαρακτήρα τους. Απαραίτητη είναι η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας και των παιδαγωγών τους στο σχολικό περιβάλλον.

Tο σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας και οφείλουμε να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας στην εύρυθμη λειτουργία του.

Το έργο μας – ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε – αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη, την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση και τη δράση.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που κατέβαλαν την συνδρομή μέλους των 10 ευρώ. Όσοι γονείς δεν κατέβαλαν τη συνδρομή τους, μπορούν να την καταβάλουν οι ίδιοι στα μέλη του Δ.Σ.

Τα τηλέφωνα και τα email των μελών του Δ.Σ. είναι στη διάθεση όσων επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και μπορούν να τα βρουν ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα του Δημοτικού μας στην διεύθυνση: http://dim-k-kastr.ach.sch.gr/?page_id=570

Το mail επικοινωνίας του συλλόγου είναι το: sg.dimkkast@gmail.com