Αρχείο συντάκτη Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων

ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) όπως συστάθηκε, ύστερα από τις εκλογές της 16ης Δεκεμβρίου 2016 έχει ως ακολούθως:

Ονοματεπώνυμο Τίτλος E-mail Τηλέφωνο
Παναγιώτης Γεωργίου Πρόεδρος panos@lis.upatras.gr 6944752809
Ελένη Γεωργουδάκη Γενική Γραμματέας elgeorg@upatras.gr 6946239283
Μαρία Μαυροειδή ? Παπαηλιού Ταμίας mmp72@yahoo.gr 6944522811
Παναγιώτης Κουστουμπάρδης Αντιπρόεδρος koust@upatras.gr 6945990087
Δέσποινα Ρουμελιώτη? Βλάχου Ειδική Γραμματέας despi.roumelioti@gmail.com 6944616511

Θερινή δημιουργική απασχόληση 2016

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,
σας γνωρίζουμε ότι η θερινή δημιουργική απασχόληση για τους μαθητές του σχολείου μας, ηλικίας 6-12 ετών θα λειτουργήσει το χρονικό διάστημα 22/6/2016 έως 29/7/2016, με μια μικρή επιφύλαξη περιμένοντας την τελική έγκριση του Δήμου. Η απασχόληση θα διαρκεί από 8 π.μ. έως 3.00 μ.μ. και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοκινητικής, αθλητισμού, κατασκευών, εικαστικών κ.α.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν μέχρι 31/05/2016 στο email του Συλλόγου sg.dimkkast@gmail.com, ώστε να καθοριστεί ο αριθμός των παιδαγωγών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και το συνολικό κόστος της δραστηριότητας. Με βάση την εμπειρία των προηγούμενων ετών η αναγκαία συνδρομή στο σύλλογο θα είναι περίπου στα 100-120? ανά συμμετοχή για όλη την περίοδο, ενώ οικογένειες με τρία παιδάκια θα συνεισφέρουν για τα δυο.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Κάτω Καστριτσίου

ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 2015 (1)

Φωτογράφηση μαθητών

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

η καθιερωμένη φωτογράφηση των μαθητών του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016 στους χώρους του σχολείου. Καλό θα ήταν να αποφύγετε το άσπρο χρώμα στα ρούχα των παιδιών για καλύτερη απόδοση της φωτογραφίας.
Φέτος η φωτογράφηση θα γίνει με ιδία μέσα από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου. Για τη διάθεση των φωτογραφιών θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εργασία σε θερινά τμήματα δραστηριοτήτων για μαθητές δημοτικού στο Δημοτικό σχολείο Κάτω Καστριτσίου

Πάτρα, 15/03/2016

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εργασία σε θερινά τμήματα δραστηριοτήτων για μαθητές δημοτικού στο Δημοτικό σχολείο Κάτω Καστριτσίου

Εν όψει της λειτουργίας θερινών τμημάτων δημιουργικών δραστηριοτήτων στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Καστριτσίου κατά την περίοδο 20/06 έως 29/07/2016, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου ενδιαφέρεται για τη σύναψη σύμβασης απασχόλησης με πέντε (5) πτυχιούχους με ειδικότητες:

  • Θεατρικών Σπουδών ή Καλών Τεχνών
  • Δασκάλων
  • Φυσικής Αγωγής

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν σχετική αίτηση και βιογραφικό στο email του συλλόγου sg.dimkkast@gmail.com μέχρι τις 27/03/2016.

Το ΔΣ του Συλλόγου

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΠΙΣΚΟΤΟΣΠΙΤΩΝ!

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Δημοτικό Κάτω Καστριτσίου συνδιοργανώνουν  εργαστήρι κατασκευής μπισκοτόσπιτων στο χώρο του Σχολείου μας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 11.00 ? 13.00.
Τα παιδιά μας θα δημιουργήσουν μπισκοτόσπιτα με απλά υλικά, κέφι και φαντασία με τη βοήθεια της Κας Διονυσοπούλου Αφροδίτης, αλλά και όσων γονιών επιθυμούν να συμμετάσχουν. Για την εύρυθμη λειτουργία των κατασκευών και την άμεση προμήθεια των υλικών, παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή του παιδιού σας, στην Κα Ροδοπούλου Γεωργία στο τηλέφωνο 6936328008.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ?

2η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημ. Κ. Καστριτσίου Προς τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σας καλεί στη Γενική Συνέλευση στο χώρο του Σχολείου μας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6.30 μ.μ. Τα θέματα συζήτησης της Γ.Σ. είναι:

  1. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα του Συλλόγου
  2. Για την λειτουργία του ολοημέρου
  3. Για την Λειτουργικότητα, Ασφάλεια και Υγιεινή του σχολείου μας (Εσωτερικού – Εξωτερικού χώρου)
  4. Προγραμματισμός εκδηλώσεων & δραστηριοτήτων του Συλλόγου για την τρέχουσα Σχολική Χρονιά
  5. Θέματα ευαισθητοποίησης
  6. Προβληματισμοί και προτάσεις Γονέων & Κηδεμόνων

Ευελπιστούμε, πως η συμμετοχή σας θα είναι ανάλογη των όσων συμβαίνουν στο χώρο του Σχολείου και της κοινωνίας μας, γενικότερα, καθώς μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και να αποτελέσουμε για τα παιδιά μας το στήριγμα στη μαθητική και κοινωνική τους πορεία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σύσταση νέου Δ.Σ. Συλλόγου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων θεσμικών οργάνων του συλλόγου για τη διετία 2014-2016, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το νόμο. Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρουσιάσθηκαν και ψήφισαν 119 γονείς που εκπροσωπούσαν 164 μαθητές εκ των 311 μαθητών που φοιτούν κατά το συγκεκριμένο σχολικό έτος.

Το  νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) συνεδρίασε την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και συστάθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

 

ΘΕΣΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ EMAIL
Πρόεδρος Ροδοπούλου-Πέτρου Γεωργία 6936328008 grodopoulou@upatras.gr
Αντιπρόεδρος Βανακάρας Αλέξανδρος 6970276830 a.g.vanakaras@upatras.gr
Γενικός Γραμματέας Πολύζος Δημήτριος 6937097001 meletespolyzos@yahoo.gr
Ειδικός Γραμματέας Γεωργίου Παναγιώτης 6944752809 panos@lis.upatras.gr
Ταμίας Μαυροειδή-Παπαηλιού Μαρία 6944522811 mmp72@yahoo.gr

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ

 

Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πραγματικά εντυπωσιακή προσέλευση και συμμετοχή σας στην Ετήσια Εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη των θεσμικών οργάνων του Συλλόγου μας. Η συλλογικότητα αυτή δείχνει το πραγματικό σας ενδιαφέρον για την βελτίωση των συνθηκών της μαθητικής ζωής των παιδιών μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το σπουδαίο έργο που έχει εώς σήμερα επιτευχθεί από το προηγούμενο Δ.Σ.

Επιδίωξή μας είναι η ενίσχυση του έργου του σχολείου ηθικώς και υλικώς για την αποδοτικότερη εργασία τούτου, την αρτιότερη μόρφωση των παιδιών μας και την ηθική διάπλαση του χαρακτήρα τους. Απαραίτητη είναι η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας και των παιδαγωγών τους στο σχολικό περιβάλλον.

Tο σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας και οφείλουμε να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας στην εύρυθμη λειτουργία του.

Το έργο μας – ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε – αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη, την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση και τη δράση.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που κατέβαλαν την συνδρομή μέλους των 10 ευρώ. Όσοι γονείς δεν κατέβαλαν τη συνδρομή τους, μπορούν να την καταβάλουν οι ίδιοι στα μέλη του Δ.Σ.

Τα τηλέφωνα και τα email των μελών του Δ.Σ. είναι στη διάθεση όσων επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και μπορούν να τα βρουν ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα του Δημοτικού μας στην διεύθυνση: http://dim-k-kastr.ach.sch.gr/?page_id=570

Το mail επικοινωνίας του συλλόγου είναι το: sg.dimkkast@gmail.com