Αρχείο κατηγορίας 2013-2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η εισήγηση της  κ. Νικολάου Μαίρης, διαιτολόγου-διατροφολόγου, από την ημερίδα που έγινε στο Σχολείο μας,στα πλαίσια του προγράμματος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού,την Πέμπτη 10/4/2014 :

«Εθνικό σχέδιο δράσης για τη δημόσια υγεία: Αποτύπωση, πρόληψη και αντιμετώπιση της Παιδικής παχυσαρκίας- Δράσεις για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή»

( σχολικά έτη 2012-13 &2013-14 )

 Συστάσεις Διατροφής για την παιδική ηλικία

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ 4ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Μαθητές της ΣΤ Τάξης του σχολείου μας έλαβαν μέρος στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που έγινε στην Πάτρα στις 3,4 και 5 Απριλίου. Το θέμα της παρουσίασής μας αφορούσε την «Ασφάλεια στο διαδίκτυο».

DSCN09761

«Ο χορός ενώνει συγκινεί παρηγορεί»

Στις 21 Ιανουαρίου 2014 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ο χορός ενώνει συγκινεί παρηγορεί»  του τμήματος πολιτιστικών , Νυδριώτη Μαίρη, Χριστοδούλου Κατερίνα, Σπυρίδωνος Πέννυ και Χρυσάφη Αγαθή, οργάνωσαν εκδήλωση στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου όπου έγιναν μαθήματα χορού δωρεάν απο την αμερικανίδα χορεύτρια χιπ χοπ Leily.

φωτογραφία4

φωτογραφία5

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ

Στις 31 Ιανουαρίου 2014 οι τάξεις Α και Γ παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση:

hangreΗ ιστορία γνωστή: Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ εγκαταλείπονται στο δάσος και στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν, βρίσκουν καταφύγιο σ? ένα ζαχαρωτό σπίτι, που αποδεικνύεται παγίδα μιας Μάγισσας. Με την εφευρετικότητά τους, καταφέρνουν να εξοντώσουν τη Μάγισσα και να επιστρέψουν σπίτι τους.
Χάνσελ και Γκρέτελ? στην Πρίζα, στη σκηνή του θεάτρου Απόλλων, μαζί με Παραμυθομαγειρέματα: ένα πρωτότυπο τηλεοπτικό σόου μαγειρικής που παρουσιάζει ο Μανώλης και η οικογένεια του!